• Gewijzigde openingstijden
    Op 19, 24 en 31 december
    lees meer...
  • Ouders Noa op bezoek als dank voor inzet medewerkers
    Ouders Noa op bezoek als dank voor inzet medewerkers
    lees meer...

Welkom op de hulpmiddelen-reserveringspagina van de Floriade 2012


U bent via de website van de Floriade 2012 beland op de webpagina t.b.v. het reserveren van een gratis hulpmiddel tijdens uw bezoekdag op de Floriade in Venlo. Graag willen wij mensen met een beperkte spierkracht ook de mogelijkheid bieden om te genieten van de Floriade 2012. Door middel van het invullen van de onderstaande velden kunt u het gewenste hulpmiddel reserveren*. Wij verzoeken u vriendelijk om minimaal 3 dagen voor uw bezoek aan de Floriade uw reservering bij ons te vermelden. (* zolang de voorraad strekt)

Indien uw ticketnummer (nog) niet bekend is, volstaat het invullen van een 'x'

Het uitleencentrum op de Floriade is geopend van 10:00 tot 19:00. U kunt uw vragen e-mailen naar: floriade@kerstenroermond.nl Vermeldt hier alstublieft duidelijk uw vraag, naam,adres, woonplaats en telefoonnummer, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Een e-motion rolstoel is een elektrische rolstoel die elektrisch wordt ondersteund via de wielen. Dit is vergelijkbaar met een elektrische fiets. Dit betekent dat de hoepels met de hand bediend dienen te worden om zo de elektrische ondersteuning in werking te laten treden. 

Let op: Voor het reserveren van een scootmobiel is ervaring vereist. Indien u geen ervaring heeft met het besturen van een scootmobiel is het niet mogelijk om een scootmobiel te reserveren.

(Graag willen wij u erop attenderen dat bij het reserveren van meer dan 5 hulpmiddelen per reservering er wél kosten in rekening gebracht zullen worden).

Hulpmiddelen reserveren

* Verplichte velden


Verzenden